5. Kinderwens

Net als van trouwen droomde ik er als klein meisje ook al van om moeder te worden. Sterker nog, als men mij vroeg wat ik later worden wilde, dan zei ik als 6 jarige al volmondig: “Mama, van 10 kinderen!”, tot grote hilariteit van de volwassenen uiteraard.

Helaas liep het anders. Mijn kinderwens bleef, maar het aantal nam met de jaren steeds meer af. Ik ontmoette maar niet die ene persoon met wie ik kinderen wilde hebben en ik besefte toen al, dat ik dat wel eerst wilde.

Toch was ik er niet om getreurd. In plaats van aan kinderen te denken en te treuren dat ik ze niet had, ben ik gaan reizen. Altijd al voelde ik een drang om de warmte op te zoeken en daar ik bij mijn vader thuis woonde, kon ik werken om te reizen. Vanwege mijn liefde voor de Spaanse taal werden dat reizen naar Spaanstalige landen.

Het is dus niet gek dat ik de liefde van mijn leven in Spanje vond en terwijl ik dacht dat mijn kinderwens verdwenen was, bleek deze gewoon een tijdje op non-actief te hebben gestaan. Zodra ik mijn lief leerde kennen kwam deze weer volledig terug en gelukkig had hij dezelfde wens als ik.

Helaas ging het niet zo gemakkelijk als we hadden gehoopt. Het duurde ruim drie jaar voor onze wens in vervulling ging, maar vervuld werd hij! Ik was zwanger!

Zonnige groet,
Mama Caroline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s